google.com, pub-9514103798401232, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Postaw mi kawę na buycoffee.to
top of page

PALUCHY Z CIASTA FRANCUSKIEGO

Zaktualizowano: 13 lut 2022


ree

Pyszna przekąska idealna na spotkanie ze znajomymi. Potrzebujesz tylko: 📌1 ciasto francuskie 📌3-4 łyżki passaty pomidorowej lub ketchupu 📌1 kulka mozarelli lub ser żółty tarty 📌1 jajko lub 2 łyżki mleko do posmarowania paluchów 📌możecie dodać również szynkę czy salami do środka

Ciasto francuskie smaruję pasatą pomidorową, posypuję całość ziołami prowansalskimi i serem mozarella. Do środka można dodać jeszcze pokrojoną drobno szynkę lub salami. Paluchy smaruję mlekiem lub roztrzepanym jajkiem i wstawiam do nagrzanego piekarnika. Piekę ok 15-20 minut w 200 stopniach góra dół do zarumienienia. Polecam wypróbować, pyszne i szybkie w wykonaniu.


Zapraszam również na mojego instagrama gotuje_bo_lubie_fit po przepis w formie wideo.

Komentarze


Zapisz się na newsletter i otrzymaj darmowego e-booka na maila z 12 najlepszymi przepisami z bloga!

Dziękuję za subskrypcję! Sprawdź e-mail.

  • Youtube
  • Instagram
  • TIK Tok
  • Facebook Social Ikona

KOPIOWANIE TEKSTU i ZDJĘĆ ZABRONIONE !

© 2020 by Gotuje bo lubie fit. Proudly created with Wix.com

bottom of page
Wyszukiwarka przepisów
rondel